Actualitate

Superliga Playoffs: prognoze și sfaturi

Suntem în acel moment al anului în care începe play-off-ul Superligii, iubitorii de fotbal fiind foarte încântați de această perioadă importantă. În paralel, cei care sunt familiarizați cu pariurile vor avea ocazia să se bucure de fotbal și să identifice cât mai precis rezultatele finale.

Curiozități și statistici despre Superliga Playoffs din România

Începând cu luna martie se vor derula etapele de play off și play out, după următorul program:

 • 16-17 martie se va derula prima rundă din playoffs;
 • 30-31 martie se va derula a doua rundă din Playoffs, urmând să se desfășoare săptămână de săptămână până pe 20/21 aprilie, când va avea loc etapa intermediară.
 • 18-19 mai se va derula ultima rundă, cea care ar putea decide câștigătoarea trofeului;
 • play-off-ul debutează cu meciul dintre FCSB și Sepsi, iar meciul final este programat să aibă loc în Cluj-Napoca sau la Giulești, cu CFR sau Rapid în fața celor de la FCSB.

 

Menționăm că este pentru prima dată în istoria playoff-ului când se va juca o rundă intermediară în cadrul evenimentului. Scopul său este de a oferi naționalei României timp suficient de pregătire pentru Campionatul European din Germania.

 

După mari eforturi, echipa națională de fotbal a României este calificată la Campionatul European din 2024 și va avea în program două meciuri de pregătire pentru a face o figură frumoasă la acest turneu din vară;

Clasamentul play-off-ului Superligii din momentul debutului

Cele mai bune echipe de fotbal din acest an sunt:

 • FCSB – 64 de puncte;
 • CFR Cluj – 53 de puncte
 • Rapid – 52 de puncte
 • Universitatea Craiova – 46 de puncte
 • Farul – 43 de puncte
 • Sepsi – 43 de puncte

Premiile echipelor din play-off în funcție de clasamentul de la finalul sezonului

Locul 1 – 2,64 milioane de euro

Locul 2 – 2,54 milioane de euro

Locul 3 – 2,35 milioane de euro

Locul 4 – 2,23 milioane de euro

Locul 5 – 2,1 milioane de euro

Locul 6 – 1,96 milioane de euro.

Cotele caselor de pariuri

Am dedicat o secțiune specială acestui subiect deoarece jucătorii sunt adesea interesați de plasarea unor pariuri la cele mai bune case de pariuri online. Acestea și-au stabilit deja cotele de piață pentru șansele de câștig ale echipelor echipelor ce vor participa în play-off-ul Superligii.

Analiza acestora

Înainte de prima etapă a play-off-ului, casele de pariuri au anunțat cotele la câștigarea titlului în SuperLigă. Astfel, conform bookmaker-ilor, putem afirma următoarele:

 • FCSB este favorită să devină campioana României – cu o cotă de 1,45;
 • Rapid, cotată cu 4,5;
 • CFR Cluj – cu o cotă de 6,5.
 • Universitatea Craiova are o cotă de 15;
 • Farul și Sepsi Sf. Gheorghe sunt cotate cu 101.

Recomandări privind pariurile plasate

Microbiștii din întreaga Românie își doresc ca echipa lor preferată să câștige play-off-ul, dar să se și bucure de experiența de pariere. Se poate spune că este un tandem câștigător din care ei ies cei mai satisfăcuți, cu condiția să ia în considerare câteva recomandări importante:

Analizează cu maximă luciditate nivelul de pregătire al echipelor

Orice analiză a echipelor de fotbal trebuie să plece de la urmărirea tacticilor de joc folosite, strategiilor de joc, precum și performanțelor din ultima vreme a echipelor vizate. Luați în considerare și modul în care formația de fotbal s-a adaptat la adversarii din trecut și cum ar putea să se adapteze în meciurile viitoare.

Ia în considerare starea de sănătate a jucătorilor

De foarte multe ori pe parcursul derulării Play-off-ului, jucătorii se pot accidenta sau pot suferi anumite interdicții de a mai juca, iar acestea aspecte importante merită să fie reținute atunci când faci plasarea pariurilor tale. Verifică întotdeauna care este echipa care va intra pe teren, înainte de a lua o decizie de pariere.

Nu uita de factorii externi imprevizibili

Mai există o categorie de factori care merită luată în considerare și anume imprevizibilitatea factorilor externi de mediu. Se știe că lunile de primăvară sunt cele mai capricioase în ceea ce privește vremea și de aceea este bine să te uiți la prognoza meteo înainte de a face o plasare de pariu. Vremea potrivnică poate influența în mod consistent performanța echipelor.

Cercetează atent toate informațiile noi

Un alt sfat este să încerci să fii tot timpul la curent cu ce se întâmplă în Superligă. Cu alte cuvinte, este esențial să-ți organizezi propria cercetare pe acest domeniu. Cu cât ai mai multe date actualizate, cu atât poți să iei decizii mai bine informate în privința pariurilor pe care le vei plasa. Odată cu creșterea experienței de urmărire a acestor informații vor crește și abilitățile de pariere, iar satisfacția ta va fi mai mare.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *