PoliticăUltima oră

SURPRIZĂ ÎN POLITICA LOCALĂ: Viceprimarul Coica intră în cursa pentru primărie din partea partidului senatoarei Diana Șoșoacă!

Mișcare surprinzătoarepe scena politică locală: Gabriel Coica, actualul viceprimar al municipiului Târgu Jiu, și Alexandru Marius Motohonu, student la Științe Politice, au intrat în cursa pentru funcțiile de primar, respectiv președinte al Consiliului Județean Gorj, din partea Partidului SOS România.

Partidul SOS România, condus de senatoarea Diana Șoșoacă, a depus luni listele de candidați pentru Consiliul Local Târgu Jiu și pentru Consiliul Județean Gorj. Gabriel Coica, care a fost ales viceprimar în urmă cu patru ani din partea ProRomânia, este acum candidatul SOS la funcția de primar. Alexandru Marius Motohonu, implicat în diverse acțiuni civice de la vârsta majoratului, intră în competiția pentru funcția de președinte al CJ Gorj.

În urma înțelegerii politice de la nivelul Consiliului Local Tg-Jiu, Gabriel Coica a ocupat funcția de viceprimar pe probleme de cultură în echipa primarului Romanescu. Acum, el își îndreaptă atenția către fotoliul de primar, reprezentând partidul SOS România.

Potrivit ultimelor sondaje, partidul senatoarei Diana Șoșoacă ar fi cotat cu 6,5% în opțiunile de vot ale târgujienilor. Nicolae Ivăniși, liderul local al ADN și cunoscut pentru pozițiile sale tranșante în legătură cu închiderea energiei pe cărbune și susținerea CEO, și-a manifestat recent susținerea pentru candidații formațiunii politice.

Această mișcare marchează o schimbare semnificativă în politica locală, cu SOS România conturând o echipă tânără la Gorj. Rămâne de văzut cum vor influența aceste schimbări rezultatele alegerilor locale viitoare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *