MondenUltima oră

SURSE: Celebrul soț al unui fotomodel gorjean scapă de controlului judiciar

Pe numele lui Florin Salam, soțul fotomodelului gorjean Roxana Dobre, au fost inregistrare trei dosare, la Secția 2 de poliție. Acesta este cercetat pentru înșelăciune. Asupra manelistului a fost luată măsura controlului judiciar, în urmă cu două luni, atunci când a fost chemat la declarații și reținut pentru câteva ore.

Decizie de ultimă oră în dosarul în care Florin Salam este cercetat pentru înșelăciune

Se pare că astăzi a fost ultima zi în care Florin Salam a trebuit să se prezinte în fața polițiștilor pentru a da cu subsemnatul. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Spynews.ro faptul că procurorul de caz a luat decizia de a nu mai prelungi măsura controlului judiciar, considerând că aceasta nu mai este oportună.

Aceleași surse au dezvăluit pentru spynews.ro că din cele trei dosare pe care le avea înregistrate la Secția 2 de poliție, vizavi de presupusele infracțiuni de înșelăciune, acesta s-a împăcat cu două dintre persoanele vătămate. În momentul de față ar mai fi rămas un singur dosar unde ar fi probe că s-au restituit bani, însă ar mai trebui să fie identificată o persoană care să confirme faptul că s-a restituit suma persoanei vătămate.

„Vă dați seama că este o veste bună și pentru el, deoarece el tot timpul a declarat că nu se face vinovat de săvârșirea acestor infracțiuni.”, a declarat Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, pentru sursa citată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *