Dezvăluiri

SURSE: Oamenii senatorului Iordache, REȚINUȚI de procurori!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a decis, marți, 30 martie a.c., reținerea pentru 24 de ore a omului care coordonează afacerile grupului de firme Ydail și a administratorului acesteia. Ambii sunt oamenii de încredere și cei mai vechi colaboratori ai senatorului Ion Iordache.

Doru Șandru, directorul societății Romstrade SA și omul care conduce grupul de firme Ydail Construct SRL, a fost reținut pentru 24 de ore, marți, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Alături de Șandru, în Arestul IPJ Gorj a ajuns și Mircea Vărzaru, administratorul firmei Ydail Construct SRL.

Nici reprezentanții IPJ Gorj și nici cei ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj nu au dorit să ofere amănunte despre acest dosar, însă cel mai probabil în cursul zilei de miercuri organele judiciare vor decide dacă solicită instanței de judecată măsuri preventive pentru cei doi afaceriști din grupul Ydail.

Potrivit unor surse, marți, organele de cercetare penală au efectuat percheziții la firmele controlate de Ion Iordache, iar în acest dosar au fost audiați și alți oameni de afaceri care au avut relații contractuale cu Ydail Construct.

Doru Șandru este cumnatul senatorului Ion Iordache și a mai fost reținut de procurori și în decembrie 2015, alături de mai mulți primari gorjeni, însă dosarul a fost clasat, cinci ani mai târziu, după ce judecătorii au eliminat toate înregistrările care demonstrau că primarii au primit șpăgi pentru contracte acordate firmelor din grupul Ydail.

Articole asemănătoare:

2 Comentarii

  1. Era de asteptat,nimic nu i ,,nemuritor,, … asteptam provincia !Este imposibil ca un analfabet sa treaca prin scoala fara sa nu invete ceva,indiferent ce !! Exista cum se vede, personaje care mor cum s au nascut ,sau mai rau ,vorba marelui Ctin Brincusi ! Cred unii /altele ca, masinile,blanurile acopera corpul,si da nuanta de ,,trend,, ! Gresit ,dureaza numai secunde pina deschid gura si ,,totul,, devine ,,epoca de piatra,, ! Un adevar,nici mai ult nici mai putin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button