Ultima oră

Tânăr de 25 de ani din Godinești reținut pentru incendierea mașinii afaceristului Măroiu

În continuarea cercetărilor, la data de 9 iunie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 25 de ani, din comuna Godinești, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În seara zilei de 6 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în curtea unui imobil situat pe strada Siretului, din localitate a izbucnit un incendiu, la un autoturism.

În urma sesizării, polițiștii, împreună cu pompierii s-au deplasat la fața locului, cei din urmă procedând la lichidarea incendiului.

Din cercetările efectuate de polițiști a mai reieșit faptul că tânărul de 25 de ani s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice în seara de 6 iunie a.c., și ar fi incendiat autoturismul folosindu-se de combustibil și de o brichetă.

La data de 10 iunie a.c., tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere corespunzătoare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *