EvenimentUltima oră

Tânăr de 21 de ani din Tg-Jiu, mort în accident în Germania!

Un tânăr, în vârstă de numai 21 de ani, din Tg-Jiu, a decedat, sâmbătă, într-un accident rutier în Germania. Vestea morții lui Giani Marica i-a șocat pe cei din familia sa, dar și pe toți prietenii și apropiații săi. Tânărul era extrem de apreciat în cercul său de prieteni și, de noaptea trecută, zeci de mesaje sfâșietoare au fost postate pe rețelele de socializare, după aflarea veștii morții sale. Trebuie spus că, în urmă cu patru ani, Giani își pierduse tatăl, dar reușise să treacă peste acel moment cumplit. Bărbatul era un cunoscut om de afaceri din Tg-Jiu, care a decedat la numai 48 de ani.

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele producerii accidentului în care și-a pierdut viața Giani Marica și nici dacă acesta se afla la volanul unui autoturism sau al unui autocamion, pentru că, din toamna anului trecut, tânărul devenise șofer profesionist.

”Nu pot să cred , nu pot să accept asta …Ne-ai distrus cu vestea asta, șocul este prea mare …încă aștept să sune cineva să ne spună ca nu este adevărat “focă “ … de ce acum? De ce tu? .. de ce ? sper să îți găsești liniștea acolo printre îngeri … nu am cuvinte .. te-am iubit enorm ca pe frățiorul meu mai mic.. nu o să te uit niciodată și nu o să îmi treaca niciodată… te iubesc” foca “mea”, a scris Loredana.

”Tânăr și neliniștit dar în același timp cuminte și foarte respectos …din păcate ai plecat dintre noi și ai lăsat o durere foarte mare …tu vei fi acolo ceea ce nu ai putut fi aici ….vei rămâne în sufletul nostru pentru totdeauna…..:(((…..Bunul Dumnezeu să aibă grijă de tine”, a postat Florin

”Mult prea devreme frățiorul meu,ai lăsat în urma ta o mulțime de durere,lacrimi și strigăte … Nu o să uit niciodată zilele în care eram unu lângă altul,nu o să uit sfaturile pe care mi le-ai dat Drum lin către îngeri fratele meu”, este mesajul lui Ionuț.

”Drum lin către cer frate,nu pot să cred nici acum,pierderea ta ne-a lăsat pe toți..la pământ, „dă-i până sare”, așa obișnuiai să-mi spui, odihnește-te în pace suflet frumos!”, a scris Andrei.

Nu imi vine sa cred, nu pot sa admit asta.. sunt socat si atat.. Drum lin catre ingeri fratele meu, Dumnezeu sa te ierte si sa ai grija de noi de acolo de sus!”, este mesajul postat de Eduard.

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *