Ultima oră

Tânără amendată în sala de nașteri


O tânără a primit o amendă de 6.000 de euro pentru că și-a lăsat câinele pe balcon cât a mers la un control prenatal. La spital însă i-a venit sorocul, în timp ce câinele lătra și deranja vecinii.

O judecătoare din orașul italian Imperia a stabilit că femeia de 24 de ani, din Sanremo, este vinovată că și-a lăsat câinele singur pe terasa casei, deși fusese internată la spitalul din Nisa, pentru naștere neașteptată, și a stabilit o amendă de 6.000 de euro pentru maltratarea animalelor, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc în iulie 2018, când tânăra a mers la spitalul din Nisa pentru o vizită prenatală. În prealabil, a pregătit suficientă apă și mâncare pentru câine, lăsat pe terasa casei, pentru o presupusă absență de câteva ore. La Nisa, însă, tinerei i s-a rupt apa și a născut, stând în spital până a doua zi, alături de părinții ei, scrie La Repubblica.

Acuzarea a cerut o amendă de 5.000 de euro, susținând că proaspăta mamă ar fi trebuit să anunțe pe cineva să îi ia câinele.

Câinele fusese lăsat singur timp de aproximativ 15 ore, în timp ce vecinii, deranjați de lătratul continuu, au alertat poliția.

Avocatul tinerei a anunțat deja că va face apel. Sursa: stiripesurse.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button