Monden

Tânăra din Gorj care este printre cele mai bune polițiste din lume la atletism

 

Denisa Știrbulescu, o tânără polițistă originară din județul Gorj, a câștigat medalia de aur și de argint la Jocurile Sportive ale Polițiștilor – IPA Games, care s-au desfășurat la Cheile Grădiștei. La această competiție au participat sportivi din 32 de țări. Denisa Știrbulescu a câștigat locul II la proba de 5.000 de metri, categoria 18-34 de ani, și medalia de aur la proba de 5000 de metri pe echipe.
„Mă bucur că am făcut parte din lotul României la această competiție internațională. Felicitări organizatorilor și tuturor participanților pentru implicare și dedicare!“, a transmis Denisa Știbulescu.

 

Gorjeanca Ileana-Denisa Ştirbulescu activează ca polițist la Centrul Național Sistem Informatic Schengen (Centrul Național SIS), ce aparține de Aparatul Central al MAI. Anul trecut, aceasta a reușit să câștige două medalii de aur și una de argint la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor.

Ileana-Denisa Ştirbulescu a terminat Academia de Poliţie la profilul Combaterea Criminalității Organizate și a fost repartizată la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate din Ilfov.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *