SocialUltima oră

Tânărul Adrian Roșoga are nevoie URGENTĂ de sânge! Familia face apel către populație!

Adrian Roșoga, victima accidentului de motocicletă care a avut loc sâmbătă, în comuna Turburea, are nevoie urgentă de sânge. Acesta se află internat la Spitalul nr 1. din Craiova, în comă indusă. Cei care pot să ajute sunt așteptați la Centrul de Transfuzii din Târgu-Jiu, acolo unde vor trebui să spună numele complet al pacientului dar și unitatea medicală unde este internat.

„Haideți vă rugam să donam sânge pentru acest suflet de om , un băiat deosebit, un băiat cuminte și cu multe calități , apelez la umanitatea și sufletul vostru bun , pentru a ne ruga să depășească acest moment grele!

Pe numele Roșoga Grigorie Adrian

Vă mulțumim din suflet pentru donația primită însă țin să adaug la această postarea că ne mai trebuie încă „10 „unități de sânge , dar în special grupa „01 negativ, de aceea îndrăznesc să apelez la voi , dacă aveți cunoștințe ,rude, prieteni , care ne pot ajuta pentru a merge la centru de donate. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru sufletul vostru bun, de aceea vă aștept ca în decursul acestor zile, astăzi, mâine avem nevoie de această grupă de sânge URGENT” se arată în anunțul disperat făcut de familie.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close