Ultima oră

Tânarul dat dispărut în Olt a fost găsit în fața blocului

Zece pompieri, două bărci cu sonar şi echipaje de scafandri de la Inspectorate pentru Situaţii de Urgenţă din două judeţe s-au mobilizat, joi, pentru căutarea unui bărbat dat dispărut în judeţul Vâlcea.

S-a crezut inițial că a căzut în apele unui lac de acumulare, dar câteva ore mai târziu, bărbatul a fost găsit de un echipaj de Poliţie în faţa blocului unde locuieşte.

Mobilizarea a avut loc joi dimineaţă, pentru căutarea unui bărbat în vârstă de aproximativ 31 de ani, despre care s-a crezut că a dispărut în dreptul barajului Râureni din judeţul Vâlcea, potrivit News.ro.

Acolo s-au deplasat zece pompieri cu două autospeciale de serviciu, două bărci cu sonar, o ambulanţă SMURD, dar şi echipaje de scafandri din cadrul ISU Dâmboviţa şi ISU Olt.

În plus, au fost anunţaţi reprezentanţii Hidroelectrica pentru a verifica grătarele de scurgere la barajul Râureni, autorităţile cerând companiei să anunţe dacă se fac deversări în această perioadă.

După câteva ore de căutări, echipajele de intervenţie au fost anunţate că tânărul căutat, a cărui dispariţie fusese anunţată de către apropiaţi, a fost găsit în faţa blocului unde locuieşte, fiind identificat de un echipaj al Poliţiei.

Sursa: News.ro

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *