DezvăluiriUltima oră

Tânărul prins cu „gheață” la party-ul de la Casa Danielescu și fratele acestuia, copiii unui preot cunoscut!

Iustin G. de 21 de ani și fratele său, elev de liceu, au fost săltați vineri seara de polițiști de la Casa Danielescu din Târgu Jiu, locul unde în fiecare joi seara se organizează o petrecere pentru tineri. Practic, cei doi frați au participat la party-ul de promovare al municipiului. În toiul petrecerii, Iustin ar fi fost văzut, de un agent de pază, având asupra sa o pungă cu un praf suspect. Atât respectivul, în vârstă de 21 de ani, cât și fratele său, au fost duși la audieri. Martorii susțin că Iustin avea „gheață” în pungă, adică un drog cunoscut.

„La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat în incinta unui local public, din municipiul Târgu Jiu un tânăr de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, având asupra sa un ambalaj din folie transparentă ce conținea substanță pulverulentă. Polițiștii au ridicat substanța în cauză, care a fost înaintată structurilor competente, pentru continuarea verificărilor”, a transmis IPJ Gorj.

Grav este că cei doi frați sunt copiii unui preot cunoscut din judetul Gorj, familia acestuia având o conduită ireproșabilă în societate.

Cazul de la party-ul de promovare al municipiului trage cu mare semnal de alarmă vizavi de consumul de droguri tot mai ridicat în rândul tinerilor de condiție buna din judetul Gorj.

Lucian Budulan, organizatorul Teen Boom susține ca, deși s-a vehiculat că la Casa Danielescu s-ar fi organizat joi seara o petrecere sub această denumire, party-ul respectiv a avut un alt organizator. Se pare că, incidentul în cauză a avut loc la un eveniment organizat de federația care se ocupă de „Târgu Jiu, Capitala Tineretului!”.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *