Actualitate

Taxele pentru permisul auto și certificatele de înmatriculare nu se mai pot achita la ghișeele DRPCIV

Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj anunță gorjenii că, începând din această lună, taxele pentru permise de conducere, certificate de înmatriculare sau autorizații de circulație provizorie, se pot plăti online în cadrul portalului www.drpciv.ro, de către orice persoană fizică sau juridică.

Începând cu luna decembrie, în continuarea eforturilor de digitalizare, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor lansează un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăților reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificat de înmatriculare și autorizație de circulație provizorie.
Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau finalizarea programării online la ghișeu, folosind cardul bancar.

Foarte important – pentru tranzacții efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro – dovada plății nu este nevoie !

Avantajele serviciului de plăți online:
– Disponibilitate 24/24 – sistemul de plata funcționează permanent, plata poate fi efectuată la orice ora și în orice zi.
– Procesare și validare rapidă – verificare automată, nu este nevoie de prezentare dovezii la plată la ghiseu
– Eliminarea timpului și deplasărilor către bancă sau alte locații de plată.
– Eliminarea comisioanelor la tranzacții.
Datele dvs. de plată online nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de DRPCIV.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button