Dezvăluiri

Tensiune la CEO! Federațiile sindicale cer să se întâlnească cu autoritățile și factorii de decizie!

Federațiile sindicale din CE Oltenia cer să se întâlnească, din nou, cu parlamentarii de Gorj, cu ministrul Dan Vîlceanu, prefectul județului, președintele Consiliului Județean Gorj și membrii Directoratului companiei și invocă ”situația de tensiune, nemulțumire și încordare a celor peste 11.000 de angajați ai societății”.

Liderii federațiilor din CEO solicită, joi, 9 decembrie a.c., la sediul Prefecturii Gorj, în vederea identificării unor soluții comune la problemele cu care se confruntă salariații companiei.
Sindicaliștii propun ca teme de discuție găsirea unor soluții ”pentru aplicarea Legii 197/2021 în spiritul pentru care a fost aprobată; întârzierea aprobării Planului de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia; perspectiva producerii energiei electrice pe bază de cărbune”.
Ultimele discuții ale sindicaliștilor cu parlamentarii de Gorj au avut loc în luna mai a acestui an, însă, la acea vreme, întâlnirea a fost destul de tensionată, din cauză că parlamentarii s-au certat între ei, fără a ajunge la un punct comun. În luna mai, social-democrații au lipsit de la întâlnire pentru că, spuneau ei, au făcut tot ce le-au promis angajaților CEO, prin susținerile legislative criticate vehement de parlamentarii de atunci ai puterii, PNL și USR.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button