Ultima oră

Tineri din Vâlcea prinși la furat în magazinele din Tg-Jiu

La data de 7 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 29 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Acesta, la data de 18 ianuarie a.c., ar fi profitat de neatenția unui consultant vânzări din cadrul unui magazin de electrocasnice, situat în incinta unui hipermarket situat pe strada Termocentralei, din localitate și ar fi sustras un laptop, de pe un raft unde era expus la vânzare, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 3.000 lei.

Totodată, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au mai reținut pentru 24 de ore un alt tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Tânărul, la data de 8 ianuarie a.c., ar fi sustras din incinta unui magazinului de electrocasnice, situat pe strada Victoriei, din Târgu Jiu, o boxă portabilă, creând un prejudiciu în curs de estimare.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button