Ultima oră

Tragedie: Familie întreagă moartă într-un teribil accident

O familie cu doi copii din Volovăț sunt victimele cumplitului accident care a avut loc luni dimineață, pe E85, în localitatea Cumpărătura, județul Suceava.

Costel și Ancuța Lăzărescu și cei doi copii ai lor se întorceau din concediu de pe litoral. Pe drumul de întoarcere spre casă, autoturismul cu care se aflau s-a defectat.

Familia a apelat la un bărbat din județul Buzău pentru a le tracta mașina și a-i duce acasă. Aceștia s-au urcat în mașina de teren a bărbatului la care au apelat pentru ajutor.

La Cumpărătura au avut însă parte de un accident. Un TIR înmatriculat în Ucraina ar fi suferit o explozie la un pneu, s-a răsturnat și a lovit în plin mașina de teren care tracta platforma.

Familia Lăzărescu și bărbatul din Buzău la care au apelat pentru ajutor au murit pe loc. Salvatorii i-au găsit încarcerați și inconștienți, fără semne vitale.

Ancuța Lăzărescu lucra la o farmacie veterinară din Volovăț, iar soțul ei la stația radio din Rădăuți. Toate cele cinci corpuri neînsuflețite au fost preluate, urmând să li se facă autopsia. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle toate amănuntele legate de această tragedie.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *