Social

Transformare miraculoasă a unei cățelușe arse de vie

O cățelușă din rasa ciobănesc german are o poveste terifiantă. Aceasta a fost arsă de vie, bătută, fugărită de hingheri și maltratată. Cățelușa a fost salvată de o tânără din Târgu Jiu, după care a fost adoptată. Noua proprietară nu a putut să aibă mult timp grijă de ea, dar, din fericire, „Hope“, și-a găsit o nouă stăpână și este foarte fericită.

„Iubirea, credința și timpul vindecă totul! Hope-cățelușa arsă de vie, bătută, fugărită de hingheri, maltratată, os și piele…da, e același suflet de mai jos! Este o frumusețe! Am preluat cazul ei, când am aflat de ea, pentru a avea o șansă la viață, deși nu știam dacă voi reuși să o pot pune pe picioare, însă Dumnezeu este mereu aici. După ce s-a vindecat, a fost adoptată, însă din anumite motive, nu a mai putut fi păstrată. Îngerul cățeilor, omul minunat cu inimă de aur, Moraru Gabriela a salvat-o astăzi și pe ea, dar și pe mine, pentru că eu trăiesc prin ei, le simt durerea, le simt fericirea, trăim totul la aceeași intensitate. Nu aveam cum să o iau și pe Hope, oricât de tare mi-aș fi dorit, dar omul acesta special care emană numai iubire și bunătate, a primit-o pe frumoasa și binecuvântata Hope cu toată inima, oferindu-i o șansă unică! Nu îmi ajunge o viață, să-i pot mulțumi pentru tot! Oamenii-neoamenii care au abandonat-o, habar nu au avut ce au pierdut! Pentru ei a fost gunoi, dar pentru noi este cea mai de preț comoară…una din multele comori!

Ps: Pe Hope o cheamă acum Hera! Fiți mai buni! Trăiți cu inima și sufletul!“, este mesajul transmis de Daria Bobic pe pagina de Facebook.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *