Actualitate

Trei dintre cele mai populare sloturi cu fructe

Jucator la pacanele

Jocurile de tip păcănelele așa cum le știm în România, slot pe denumirea oficială, au ajuns să fie la mcare căutare în rândul jucătorilor de noroc din cazinouri.

Jocul e simplu, fără a necesita învățarea de strategie și de reguli. A ajuns să aibă succes prin simplitate, coloristică, coloana sonoră ritmată. Plus că este un joc individual. Nu e greu de tras de o manetă sau apăsarea unui buton, iar rezultatul se afișează instant pe ecran. E un joc al hazardului, fără a putea influența cursul jocului.

Un joc mecanic sau video de tip „slot machine” sau simplu „păcănele” este un aparat de joc de noroc cu trei sau mai mulți tamburi cu imagini care se rotesc independent. Acest gen de aparat este foarte popular în cazinouri și „săli de joc”, asigurând o mare parte din veniturile acestora.

Jocurile de tip slot au marjă bună de profit pentru cazinouri, dar în același timp oferă și jackpoturi uriașe jucătorilor. Odată cu dezvoltarea internetului și prin evoluția tehnologiei, au apărut păcănelele online. Jocurile de tip slots au fost foarte ușor de replicat în mediul virtual, chiar venind la pachet cu o varietate de jocuri pe diferite tematici. Păcănelele din online păstrează același succes în rândul practicanților și iubitorilor de jocuri de noroc.

Atmosfera în online nu se compară cu cea din cazinourile clasice, dar cu siguranță sunt numeroase avantaje de a practica jocurile de noroc și în mediul digital / virtual.

Așa cum spuneam, varietatea jocurilor de tip slot reprezintă un avantaj, lucru ce a dus la creșterea jocurilor în popularitate. În decursul anilor, s-au evidențiat câteva jocuri de tip slot, ajungând să fie printre cele mai populare.

100 Super Hot Slot

100 Super Hot Slot este un joc RNG cu fructe care, cu siguranță, vă reamintește de tradiționalele sloturi cu manetă din cazinourile clasice. Acest joc are 5 tamburi și 4 poziții pe role cu simboluri clasice precum struguri, mere și Lucky Number 7. Are, de asemenea, o volatilitate redusă.

100 Super Hot Slot oferă aproximativ 100 de combinații câștigătoare, care sunt plătite de la stânga la dreapta. Numărul „7” este un Wild și înlocuiește alte simboluri, cu excepția Stelei, care este un Scatter. Unele dintre caracteristicile speciale pe care le oferă 100 Super Hot Slot includ: denumire multiplă, caracteristică Double Up și redare automată.

Dragon Hot Slot

Ce puteți obține amestecând dragonii cu fructele? Răspunsul evident ar putea fi fructul dragonului. Ei bine, nu în acest caz. Dragon Hot Slot este răspunsul corect! Acest joc este recomandat fanilor sloturilor și iubitorilor de jocuri cu fructe. Dragon Hot Slot de la EGT a apărut în iulie 2017. Este un joc ce poate fi practicat gratuit sau pariind bani reali.

Acest slot machine neobișnuit și captivant are 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de joc. Joacă Dragon Hot Slot, infiltrează-te în grădina Dragonului și găsește acolo cele mai valoroase comori!

5 Dazzling Hot

5 Dazzling Hot este un joc de tip păcănele cu tematică de fructe. Creat de EGT-Euro Games Technology, acest slot are un design frumos și tradițional, cu 5 role și simboluri pe 3 linii și 5 linii de plată. Puteți juca acest slot în regim gratuit pe online și fără restricții! Puteți juca 5 Dazzling Hot de pe tabletă, smartphone sau computer desktop, fără alimite. 5 Dazzling Hot este unul dintre cele mai faimoase sloturi EGT, pe care leputeți juca gratuit online fără a fi nevoie să vă înregistrați.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button