Ultima oră

Trei ordine de protecție emise de polițiștii gorjeni

La data de 10 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie, de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în data de  9 aprilie a.c., a avut un conflict cu soțul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, aceasta  deplasându-se la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Polițiștii au întocmit formular de evaluare a riscului și a fost emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

La data de 10 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către o tânără, de 19 ani, din comuna Schela, cu privire la faptul că tatăl său a făcut scandal în locuință.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 51 de ani, din comuna Schela, pe fondul consumului de alcool, ar fi adus amenințări soției sale, de 49 de ani, precum și fiului și fiicei sale, de 21 și 19 ani, distrugând mai multe bunuri ale locuinței.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile față de agresor, fiindu-i interzis să  se apropie la mai puțin de 50 de metri de persoanele vătămate și de locul de domiciliu al acestora.

La data de 10 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112  de  către o tânără, de 28 de ani, din orașul Rovinari, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu a avut un conflict cu concubinul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 45 de ani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat amenințări și acte de violență asupra concubinei sale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de violenţă în familie și amenințare. De asemenea, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile, față de bărbat.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button