Ultima oră

Trei politicieni PNL, confirmați cu coronavirus. Bilanțul total: 102. România a intrat în scenariul 3

Numărul pacienților confirmați cu coronavirus în România a ajuns sâmbătă la 102. România a intrat în scenariul 3.

Sâmbătă la ora 16:00 erau confirmate în total 102 de cazuri de infectare cu coronavirus, din care în Capitală – 31.

Situaţia pe judeţe se prezintă astfel: 12 – Timiş, 10 – Hunedoara, 5 – Constanţa, 7 – Iaşi, 4 – Caraş Severin, 4 – Covasna, 3 – Dolj, 2 – Braşov, 2 – Mehedinţi, 2 – Mureş, 2 – Gorj, 2 – Cluj, 2 – Neamţ, 2 – Olt, 1 – Bacău, 1 – Bihor, 1 – Buzău, 1 – Galaţi, 1 – Maramureş, 1 – Prahova, 1 – Suceava, 1 – Vrancea, 1 – Ilfov.

DESFĂŞURAREA EVENIMENTELOR:
UPDATE 16:22 Primăria Capitalei, prin DGASMB, împreună cu Direcţiile de asistenţă socială de sector anunţă că în cele 7 centre de carantină din Bucureşti, cu o capacitate totală de 450 de locuri, mai sunt în prezent 180 de locuri libere.

Primarul General, Gabriela Firea, face un apel către toate ONG-urile, companiile şi firmele care deţin sau comercializează produse de igienă, alimente sau articole de imbracamite de strictă necesitate să se alăture demersului Primăriei Capitalei, pentru a suplimenta stocurile necesare centrelor de carantină.

UPDATE 15:45 – Alte trei persoane, confirmate cu coronavirus

Cele trei persoane au intrat în contact cu Vergil Chițac, senator PNL Constanța, confirmat cu coronavirus în cursul zilei de vineri.

Este vorba de deputatul PNL Lucian Heiuș, Florin Oancea, primarul orașului Deva și administratorul public Adrian David Nicolar.

Toți 3 se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac, și vineri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *