Actualitate

UATAA forțată de primarul de Motru să de-a drumul la căldură! 95 la sută dintre asociații, beneficiare

Primarul de Motru, Cosmin Morega, este singurul edil care a reușit să de-a drumul la căldură în oraș, înainte de 1 noiembrie. Practic, edilul a cerut UATAA să respecte legea și a fost prezent sâmbătă la procedura de pornire a centralei vechi de peste cinci decenii. 4800 de cetățeni beneficiază de căldură și apă caldă de sâmbătă seara.

Asociațiile au adus de acasă în weekend instalatorii pentru a pune în funcțiune instalațiile de încălzire. Mai sunt câteva blocuri care nu au căldură urmare a unor defecțiuni la subsolul blocurilor, dar acestea vor fi remediate de luni.

Sâmbătă seara, UATAA a pornit căldură înainte de termen, luni având căldură școlile, grădinițele și instituțiile din oraș.

„Fac un apel către CEO să sprijine cetățenii care sunt în mare parte angajați ai companiei. Acum cărbunele se plătește în avans și s-a cerut companiei o facilitate de aceste plați, la o anumită perioadă de timp, asta deoarece vor intra bonusurile pe energie electrică și va fi mai ușor să se achite alte cheltuieli și cărbunele de către UATAA. Așteptăm cu nerăbdare și banii solicitați de la Guvern în valoare de aproape o sută de mii de miliarde privind subvenții și pierderile induse, bani care vor asigura funcționarea UATAA pe perioada iernii. Le mulțumesc celor care au înțeles că distribuirea apei și agentului termic in Motru nu este un moft ci o necesitate având în vedere temperaturile scăzute de la o zi la alta”, a declarat pe primarul Morega.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button