Actualitate

UCB Târgu Jiu va avea în curând o bază sportivă modernă

Încep lucrările la baza sportivă a Universității „Constantin Brâncuși”! CNI a emis ordinul de începere a lucrărilor începând cu data de 13 octombrie. Este o lucrare destinată în primul rând studenților, dar și celorlalți iubitori de sport.

„Tocmai am fost anunțat oficial de Compania Națională de Investiții că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor cu data de 13 octombrie.

Licitația a fost câștigată de o firmă din Giurgiu – Pol Orient – care urmează să amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF: 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m, o clădire cu vestiare și administrativă și o parcare pentru autovehicule și autocar.

Este o lucrare destinată în primul rând studenților, dar și celorlalți iubitori de sport. Consider că o instituție de învățământ superior, așa cum este Universitatea „Constantin Brâncuși”, trebuie să dețină toate dotările necesare, inclusiv o bază sportivă modernă. Noi facem eforturi pentru dezvoltarea și modernizarea bazei materiale din domeniul sportiv la Târgu Jiu și încurajăm tinerii să se îndrepte către sport.

Ne dorim o universitate puternică, ne dorim să avem un adevărat centru universitar la Târgu Jiu”, a anunțat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button