Ultima oră

Ultima fiță în cluburile din Mamaia: Șampanie adusă la mese cu excavatorul

În Mamaia, cluburile de fițe au găsit noi variante pentru servirea șampaniei, găsind rapid un înlocuitor mai spectaculos al deja celebrei roabe cu care le era adusă clienților la mese.

Astfel, ultima modă este șampania adusă în cuva excavatorului. Totul se întâmplă într-un șantier aflat între două cluburi celebre din Mamaia, care a fost transformat în loc de petrecere. Lopata, canciocul, roaba sau excavatorul au fost folosite la servit, potrivit Observator.

”Am fost la multe petreceri, dar asta e specială. Pentru că, în loc să bem şampania din frapieră o bem din excavator”, a spus unul dintre petrecăreți.

”Este ceva wow! Până acum n-am mai fost deloc. Mi se pare ceva extraordinar de cool, mai ales la noi în Constanţa nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva!”, l-a completat un altul.

”Probabil că e şi printre primele care se organizează, mai ales aici în miezul distracţiei din Mamaia, mai ales între cele două cluburi care sunt foarte frecventate în perioada asta estivală”, a spus un alt client încântat, potrivit sursei citate.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button