Ultima oră

Un antreprenor decedat și-a lăsat compania angajaților, prin testament

Un antreprenor vinicol din provincia Udine, din nord estul Italiei, a murit și și-a lăsat compania angajaților săi, relatează La Reppublica. Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/un-antreprenor-decedat-si-a-lasat-compania-angajatilor-prin-testament-ii-pasa-sa-i-rasplateasca-pe-cei-pe-care-ii-considera-merituosi-21582161 Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

 

Piero Pittaro, care a decedat pe 26 martie la vârsta de 89 de ani, i-a numit moștenitori prin testament pe cei 9 angajați care i-au fost alături de mai mulți ani, arată G4Media.

Omul de afaceri a murit la vârsta de 89 de ani, iar zilele trecute a fost deschis testamentul. Piero Pittaro, antreprenorul care a fondat „Vigneti Pittaro” în localitatea Codroipo, la începutul anilor ’70, a lăsat compania, cu cele 85 de hectare de viță-de-vie, care produce 300.000 de sticle pe an, celor 9 angajați care i-au fost alături de-a lungul timpului și care, împreună cu el, au contribuit la exportul numelui din Statele Unite până în Singapore.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *