Ultima oră

Un bărbat din Strâmba Jiu plecat de acasă amenințând că se sinucide. Vezi unde a fost găsit de polițiștii gorjeni!

În cursul zilei de astăzi, polițiști din Gorj au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Strâmba Jiu, cu privire la faptul că soțul său a plecat de la domiciliu, amenințând că se va sinucide.

Din dispoziția conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a fost formată o echipă operativă din polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni și Serviciului Criminalistic, care, împreună cu Max și Toro-câini de urmă, jandarmi, pompieri, polițiști locali, lucrători ai Ocolului Silvic și A.J.V.P.S. și alți voluntari au plecat în căutarea bărbatului, în vârstă de 65 de ani.

În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit la scurt timp de polițiști și voluntari, la o distanță de aproximativ 3 kilometri de locuință, în apropierea râului Jiu, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească.

Menționăm faptul că persoana în cauză nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj adresează mulțumiri tuturor instituțiilor implicate în activitățile de căutare a persoanei dispărute, dar și voluntarilor care au dat dovadă de spirit civic, implicare și devotament în problemele comunității.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *