Ultima oră

Un bărbat din Ucraina a trăit cu cadavrul fratelui său în casă pentru că îi era teamă să stea singur

Un bărbat din Ucraina a trăit cu cadavrul fratelui său pe canapea, de teamă că va fi nevoit să stea singur în casă.

Astfel, timp de câteva luni bune, omul s-a purtat de parcă fratele său era încă în viață, mâncând și dormind alături de el, informează Observator.

În cele din urmă, autoritățile au aflat despre caz după ce vecinii au anunțat că nu îi mai văzuseră pe cei doi de ceva vreme.

Bărbatului îi era teamă că va rămâne singur
Valeriy, în vârstă de 52 de ani, nu a putut să-și găsească puterea de a-și îngropa fratele, Andrei, care a murit la 42 de ani, cel mai probabil în urma unui atac de cord.

Valeriy le-a spus autorităților că „îi era frică să nu rămână singur”. Astfel, bărbatul a dormit și a luat masa lângă cadavrul fratelui său, care se afla în stare avansată de descompunere.

Potrivit presei locale, bărbatul și-a tratat fratele ca și cum acesta ar fi fost încă în viață, continuând să vorbească cu el.

Povestea s-a petrecut în localitatea ucraineană Novomoskovsk.

Vecinii au fost cei care au dat alarma
Decoperirea macabră a fost făcută mai întâi de vecini, care au devenit îngrijorați după ce nu i-au mai văzut pe cei doi timp de mai multe luni.

Unii vecini au mers la cei doi frați acasă, moment în care au descoperit cadavrul.

„Când am intrat în casă am simțit o duhoare îngrozitoare. O figură umană zăcea pe canapea. Era acoperită cu o pătură. Când am aruncat pătura deoparte, am văzut un schelet uman putrezit. Valeriy a dormit și a luat masa lângă cadavrul în descompunere timp de câteva luni. L-a tratat pe fratele său de parcă ar fi fost în viață, continuând să vorbească cu el. A spus că se teme de singurătate”, a declarat o vecină a celor doi frați.
Purtătorul de cuvânt al Poliției a explicat că la prima vedere nu au fsot identificate urme de violență.

Cu toate acestea, o anchetă este în curs de desfășurare, pentru a identifica cu exactitate cauza decesului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button