Ultima oră

Un consilier de la Sectorul 1 a intrat dezbrăcat, de la duș, în ședința care era LIVE pe internet

Consilierul local PSD, Alberto Caraian a apărut în timpul ședinței Consiliului Local Sector 1 București, care se desfășura live, în timp ce se afla sub duș.

Imaginile au fost postate pe canalul de Youtube al Primăriei Sector 1. Potrivit G4media, colegii aflați în ședință au râs în momentul apariției consilierului.

Consilierul social-democrat a intrat în direct în timpul apelului nominal atunci când a fost apelat un alt consilier, Marian Aurelian Bârgău, ales pe listele PMP.

Ulterior, acesta a făcut o postare pe Facebook în care își cerea scuze. „Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”.

În anul 2020, Alberto Caraian a fost ales pe listele PSD.

„Fac parte din comunitatea romilor, cât și din cea a membrilor bisericilor neoprotestante. Aceste comunități au nevoie de o voce, dar, din păcate, stigma și greutățile atrase de aceasta le-au redus la tăcere. Simt și știu că pot să reprezint cu onoare minoritățile din Sectorul 1, pot să ajut la dezvoltarea unor programe de integrare, pot să lupt pentru egalitate de șanse”, se prezenta el în timpul campaniei electorale din 2020.

De asemenea, potrivit paginii sale de Facebook, Caraian a fost numit din iulie 2022 consilier la Ministerul Fondurilor Europene.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *