Ultima oră

Un copil și-a pierdut viața la un antrenament!

În cursul zilei de astăzi, autoritățile din Galați au fost chemate să intervină de urgență ca urmare a unui accident stupid!


Continuă veștile rele pentru sportul românesc. După ce în urmă cu puțin timp a fost anunțată trecerea în neființă a lui Cornel Cristescu, fostul fotbalist al celor de la Steaua și FC Argeș, acum, un alt eveniment cumplit ține capul de afiș în România.

Întâmplarea a avut loc în pauza unui antrenament, atunci în care un puști de doar 10 ani a cerut să meargă la toaletă. Totul s-a petrecut în momentul în care copilul a vrut să ajungă la toaletă strecurându-se printr-un gard, dar din păcate două plăci de beton au căzut peste el, strivindu-l, scrie vremeanoua.ro.

La scurt timp a fost chemată ambulanța la fața locului, iar copilul a primit primul ajutor. Sub privirile tatălui, David C a fost transportat la Spitalul Județean din Galați, dar din nefericire, minorul a murit din cauza rănilor grave, în special la cap.

„Participam cu elevii mei la cupa „Iepurașul” din Galați, iar într-o pauză, de la antrenament, David și colegii săi au cerut să meargă la toaletă, au întrebat pe organizator unde să meargă și acesta le-a zis să se ducă după gard. S-au dus printr-o gaură, eu nici măcar n-am văzut gaura aia din gard unde era, până când s-a produs tragedia.

El a vrut să iasă prin gaură și au căzut peste el două plăci, peste capul lui. Noi am alergat imediat acolo iar patru bărbați nu am putut să le ridicăm, a trebuit să mergem și pe partea cealaltă de gard. Am chemat ambulanța la 112, a fost dus la spital, suntem toți bulversați, iar la spital a murit. Acum sunt la poliție dau o declarație”, a spus antrenorul Ovidiu Mangu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Citește și
Close
Back to top button