Dezvăluiri

FOTO: Un cunoscut bucătar din Tg-Jiu și soția sa, morți în urma unui accident pe autostrada A1! Se întorceau de la spital cu unul dintre copii!

Alexandru Laurențiu Giurcă, un bucătar apreciat din Tg-Jiu, și soția sa Diana, au decedat, miercuri, în jurul orelor 15,00, într-un accident care a avut loc pe autostrada A1 București- Pitești.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un autoturism a lovit glisiera mediană pe Autostrada A1, pe sensul București – Pitești, la kilometrul 74, în zona localității Ionești, județul Dâmbovița, rămânând imobilizat parțial pe a doua bandă. La locul accidentului a intervenit Detașamentul Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime. Dintre acestea două persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost transportată și ea la spital.

Potrivit unor informații, victimele cumplitului accident sunt Alexandru Laurențiu Giurcă și soția sa Diana, care, în ciuda eforturilor depuse de echipele medicale, au decedat. Cei doi soți se întorceau de la un control medical de la București cu unul dintre copii. Aflat și el în mașină, copilul a scăpat ca prin minune. Tânăra familie de târgujieni avea doi copii.
Alexandru Giurcă era un bucătar apreciat și a lucrat la mai multe restaurante din Tg-Jiu, iar soția sa era angajată la Centrul de zi ”Christian”.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *