Ultima oră

Un cunoscut influencer din România a ajuns în arestul Poliției. Se afla la volan sub influența drogurilor și a alcoolului

Ana Morodan, influencer cunoscut din România, a ajuns în arestul Poliției. Contesa digitală, așa cum este supranumită, a fost reținută de agenții de la Rutieră, după ce a fost prinsă băută și sub influența drogurilor la volan.

Morodan, a fost reținută marți după ce în cursul zilei a dat de 2 ori nas în nas cu Poliția. Inițial, a produs un accident, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, și i-a fost reținut permisul. Câteva ore mai târziu, în cursul serii, a fost oprită din nou în trafic. În plus, în urma testării, s-a constatat că aceasta consumase atât alcool, cât și substanțe psihoactive.

Conform Poliției Capitalei, la data de 28 martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *