Ultima oră

Un curier român a raportat în Ungaria că a fost tâlhărit de marfă de 105.000 euro. Ce s-a întâmplat de fapt!

Un curier român care a anunțat în Ungaria că a fost tâlhărit de mărfuri în valoare de 105.000 euro a recunoscut în urma audierilor că și-a furat singur bunurile, pe care le-a trimit cu o mașină în România.

Un curier român în vârstă de 24 de ani a furat bunuri în valoare de aproape 40 de milioane de forinţi (105 000 de euro), în localitatea Biharkeresztes din apropierea graniţei cu România, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hajdú-Bihar, luni, pe pagina police.hu, scrie Hirado.

Potrivit comunicatului, vinerea trecută bărbatul cu cetăţenie română a anunţat o tâlhărie la postul de poliţie din Biharkeresztes.

Acesta a povestit că este curier şi în timp ce se odihnea în afara aşezării a fost scos cu forţa din maşină şi apoi i s-au furat mai mulţi paleţi de marfă.

A recunoscut că a transferat bunurile în altă mașină, pe care a trecut-o în România
În timpul întrevederii cu poliţiştii, bărbatul a declarat mai multe lucruri contradictorii, iar în cele din urmă a recunoscut că a transferat mărfurile în valoare de aproape 40 de milioane de forinţi într-o altă maşină, pe care a trecut-o în România.

Poliţia din Biharkeresztes îl anchetează pe bărbat pentru infracţiunea de delapidare, se mai precizează în comunicat.

Sursa: StirilePROTV

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *