Ultima oră

Un elev model, de 18 ani, și mama lui, găsiți morți în apartament

Descoperire șocantă la Constanța. Un adolescent de 18 ani, absolvent al Colegiului Național Mircea cel Bătrân, și mama acestui, cadru didactic, au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau.

Apelul la 112 a fost făcut în urmă cu aproximativ o jumătate de oră.

La fața locului s-au deplasat criminaliștii de la Inspectoratul Județean de Poliție din Constanța și încearcă să afle ce s-a întâmplat mai exact acolo.

Potrivit surse Antena 3, băiatul ar fi fost găsit spânzurat de o țeavă metalică, iar mama acestuia, întinsă pe jos, decedată. Se ia în calcul ca mama să fi venit acasă, să își fi găsit fiul spânzurat, și să fi suferit un stop cardio-respirator ținând cont că, la prima vedere, trupurile nu prezintă urme de violență.

În cursul serii de joi, colegii de serviciu ai mamei, cadrele didactice de la Liceul Ovidius, au încercat să o contacteze, însă aceasta nu a răspuns la telefon. Pe de altă parte, în această dimineață, vecinii au fost cei care au sunat la 112.

Mădălina Ivănescu, în vârstă de 48 de ani, era inspector de fizică.

Radu Ivănescu, fiul acesteia, în vârstă de 18 ani, practica sport de performață. Tocmai ce terminase unul dintre cele mai bune colegii din Constanța și urma să meargă la o facultate din București.

Potrivit unei vecine de bloc, se pare că băiatul și-ar fi planificat gestul extrem și ar fi lăsat un mesaj pe pagina sa de socializare în care spunea ”Totul s-a sfârșit!”. Se pare că femeia are o fiică, de vârstă apropiată tânărului găsit decedat, cu care era și prietenă.

Ușa era încuiată pe interior
”În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă”, se arată într-un comunicat al poliției.

Sursă
antena3.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button