Ultima oră

Un gorjean și-a găsit casa goală după ce s-a întors din străinătate. Ce surpriză a avut când a aflat cine a fost hoțul

Un gorjean care a fost plecat la muncă în străinătate a avut un șoc când s-a întors acasă, în comuna Turburea, și-a găsit locuința goală. Acesta a avut un șoc și mai mare când a aflat că făptașul este chiar fratele său, care trăiește într-un alt județ.

Păgubitul nu a mai găsit în casă mare lucru. Au dispărut frigiderul, aragazul, o butelie pentru aragaz, mai multe obiecte de mobilier, precum și scule electrice. Acesta a sunat imediat la poliție.

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat de 45 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul că i-au fost sustrase bunuri din locuință. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că, în urmă cu o zi, când apelantul a revenit la domiciliu, din Germania, a observat că din locuință îi lipsesc mai multe bunuri, respectiv un frigider, 1 aragaz, o butelie pentru aragaz, mai multe obiecte de mobilier, precum și scule electrice“, au transmis polițiștii.

Nu existau urme de forțare
Bărbatul păgubit a intrat la bănuieli când a văzut că nu sunt urme de forțare. „La fața locului nu au fost identificate urme de forțare, apelantul declarând faptul că a fost anunțat telefonic, cu privire la faptul că bunurile ar fi fost luate de către fratele său, în vârstă de 43 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt între rude“, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *