ActualitateUltima oră

Un militar a alergat 600 de km până la Satu Mare pentru o tânără polițistă din Gorj bolnavă de leucemie

În fugă, de la Galați la Satu Mare, pentru o cauză nobilă. Așa poate fi descrisă pe scurt campania lui Laurențiu Cobzaru, militarul care face 600 de kilometri pentru a o ajuta pe Ramona, o tânără polițistă aflată la începutul carierei, dar care a fost diagnosticată cu leucemie acută. Ramona are nevoie de sânge, B3 pozitiv, dar sunt acceptate și alte grupe de sânge, iar Laurențiu speră ca prin demersul său să reușească să îi facă pe cetățeni să ajute cu transfuziile de sânge, dar și cu costul legat de tratamentele pe care Ramona trebuie să le urmeze pentru a învinge boala.

“De Ziua Drapelului Național, Laurențiu Cobzaru – MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „SMÂRDAN”, Poliția Militară, va alerga de-a lungul traseului Galați (21.06.2020) – Satu Mare (26.06.2020), susținând cauza umanitară: 600 km pentru Ramona Țoapă Elena Ramona, o tânără polițistă de 20 de ani, la început de drum, abia ieșită de pe băncile Școlii de Poliție, a primit o veste cruntă. Fiind internată la Spitalul Universitar din București a fost diagnosticată cu leucemie acută, pentru care are nevoie urgentă de sânge din grupa B3 pozitiv, însă sunt acceptate și alte grupe de sânge. Cei care doresc să doneze sânge o pot face în țară la Centrele Județene de Transfuzie specificând că doriți să donați pentru Țoapă Elena Ramona. De asemenea, pe lângă transfuzia de sânge va avea nevoie și de ajutor material pentru tratamentele și intervențiile chirurgicale care vor urma”, este mesajul transmis de Laurențiu pe pagina dedicată campaniei.

Donațiile pot fi făcute în contul Raiffeisen Bank:

RO56RZBR0000060020615280

deschis pe numele Țoapă Elena Ramona

La Satu Mare, în fața statuii Ostațului Necunoscut, de Ziua Drapelului, Laurențiu a fost așteptat și de Gabriel Leș, fostul ministru al Apărării. Sătmăreni au primit din partea militarului și un Tricolor.

Sursă
presasm.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button