Politică

Un nou candidat PNL la Primăria Târgu-Jiu. Când va fi anunțat

Liderii organizației județene a Partidului Național Liberal Gorj vor anunța, în această toamnă, candidatul la Primăria Târgu-Jiu pentru alegerile locale din 2024.

Echipa cu care actualul edil al municipiului Târgu-Jiu a câștigat alegerile din 2017 și 2020 a trecut la organizația municipală a Partidului Social Democrat după ce liderii PNL Gorj au dizolvat organizația municipală condusă de primarul Marcel Romanescu. În aceste condiții, Partidul Național Liberal urmează să desemneze un nou candidat la Primăria Târgu-Jiu. Marcel Romanescu a declarat că majoritatea șefilor secțiilor de votare din municipiu au făcut pasul spre PSD. Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache susține că nu știe cine sunt persoanele respective. “Noi avem un proiect pentru Târgu-Jiu, care este în grafic și lucrăm la el. Eu nu știu despre existența acestor oameni despre care vorbesc ei. Așa că nu ne afectează, nu avem nicio problemă, oricum, nu erau oameni din echipa noastră. Nu știu de ce tot încearcă să spună Echipa PNL, pentru că nu erau. Eu nu știu cine sunt, nu-i cunosc și nimeni din colegii noștri. Este, la Târgu-Jiu, o nouă echipă care funcționează foarte bine și astea sunt preocupările noastre legat de organizație. Eu cred că sunt doar niște informații pe care încearcă să le arunce mereu în presă să distragă atenția de la problemele reale ale Târgu-Jiului și, implicit, ale lor, personal, ca și poziție în comunitate. Eu nu am contestat niciodată și nici nu contest că Marcel Romanescu ar avea niște oameni care l-au ajutat sau nu, este treaba dumnealor. N-am spus niciodată că le-am luat oamenii lor și nici nu vrem să-i luăm, nu ne interesează, cei care vor să se ducă la PSD, să se ducă acolo. Părerea mea e că, acum, se dovedește că, de fapt, PSD, la Târgu-Jiu, au avut oameni și în echipa PNL și a lor. Ei au condus și Târgu-Jiul și îl conduc în continuare prin Romanescu și tot județul. Și de asta am dizolvat și organizația și ne ducem misiunea pe care o avem să facem PNL cu liberalii, nu cu pesediștii”, a comentat liderul PNL Gorj.

Se pregătesc să anunțe un nou candidat la Primăria Târgu-Jiu

Ion Iordache anunță că PNL Gorj va anunța, în toamnă, candidatul la Primăria Târgu-Jiu. Liderul liberalilor gorjeni afirmă că, între timp, Partidul Național Liberal va lucra la proiectul pentru municipiu. “Nu ne interesează dacă Marcel Romanescu va fi candidatul PSD la primăria Târgu-Jiu. Noi vom avea candidatul nostru și va fi cel mai bun candidat, cu siguranță. Există un întreg proces prin care discutăm cu oamenii din oraș, ne întâlnim, socializăm și, în același timp, lucrăm la proiectul pentru Târgu-Jiu. În momentul în care lucrurile sunt închise din punctul acesta de vedere, împreună cu oamenii din echipă, cu cetățenii din oraș, vom stabili cine e candidatul, probabil că va fi cât de curând, în toamna aceasta. Nu mă interesează ce spune niciunul dintre parlamentari sau dintre oamenii care judecă și care încearcă să facă rău partidului. Noi invităm pe toți cei care vor să facă echipă cu noi, să vină alături de noi”, a mai declarat senatorul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *