Ultima oră

Un nou protest se anunță astăzi, după ora 17:00, în Piața Victoriei. Viorel Cataramă spune că va participa și el

Se anunță și astăzi protest în fața Guvernului. Antivacciniști și rusofili își dau întâlnire la ora 17:00 pentru a cere ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, informează Realitatea PLUS.

Omul de afaceri Viorel Cataramă, care se chinuie să se infecteze cu Covid-19, spune că va merge și el în această seară la protest.

Vă reamintim că România a avut parte de un protest în fața sediului Guvernului  chiar în prima zi de relaxare a măsurilor de izolare impuse de autorități.

Peste o sută de oameni s-au adunat, vineri după-amiază, în Piața Victoriei, din Capitală, și au scandat împotriva Guvernului Orban și a măsurilor de restricție impuse prin starea de alertă.

Printre cei prezenți s-au aflat și fostul europarlamentar, Adrian Severin, și fostul candidat la prezidențiale, Bogdan Stanoevici. Unul dintre participanți, cunoscutul protestatar Marian Moroșanu, zis și ,,Ceaușescu”, a fost ridicat de jandarmi.

Protestul a durat aproape patru ore. Oamenii nu au purtat măști de protecție și nici nu au păstrat distanța de socializare aferentă stării de alertă în care ne aflăm.

sursa: realitatea.net

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button