Actualitate

Un nou spectacol cu drone pentru târgujieni!

Târgujienii vor avea parte de un nou spectacol cu drone. Autoritățile locale au luat decizia de a repeta momentul după ce primul eveniment de acest gen a fost un real succes. Spectacolul va avea loc pe data de 28 septembrie, la ora 19, în Parcul Coloanei Infinitului și va începe cu concertul „Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri”, din cadrul seriei Turnee de Poveste la Târgu Jiu Imediat după concert, va începe spectacolul de lumini, de această dată cu mai multe drone și pentru un timp mai îndelungat, anunță primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

,,Pentru că primul spectacol de lumini a fost foarte bine primit, așa cum am anunțat, organizăm și al doilea eveniment marți, 28 septembrie.

La ora 19:00, în Parcul Coloanei Infinitului va începe unul dintre cele mai frumoase spectacole organizate în acest an: concertul „Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri”, din cadrul seriei Turnee de Poveste la Târgu Jiu. Pe scenă vor urca Liviu Prunaru – concertmaestrul orchestrei Concertgebouw Amsterdam, care cântă pe vioara Stradivarius Pachoud și Gabriel Croitoru – solist concertist al Orchestrelor și Corurilor Radio, Filarmonicilor din Cluj-Napoca și Ploiești, care cântă pe vioara Guarneri del Gesu Catedrala (pusă la dispoziție de Muzeul Național „George Enescu”, în al cărui patrimoniu se află), acompaniați de pianistul Horia Mihail. Imediat după concert, începe spectacolul de lumini, de această dată cu mai multe drone și pentru un timp mai îndelungat”, a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button