Dezvăluiri

Un ofițer din IPJ Gorj a împușcat un câine pe stradă! Procurorii au deschis dosar penal!

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu efectuează cercetări în legătură cu o împrejurare, pe cât de penală, pe atât de macabră, al cărei protagonist este un comisar de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Potrivit unor informații, Cosmin Nicolae Militaru, comisar la Biroul Siguranță Școlară din IPJ Gorj, a împușcat un câine pe stradă, în apropierea locuinței sale din Bălești. Nu este clar dacă ofițerul a folosit o armă de vânătoare sau alt tip de armament și nici dacă polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu cei de la Serviciul Criminalistic și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Gorj au stabilit, cu exactitate, în urma investigațiilor, cum s-au derulat faptele.

Cert este că ancheta se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu și se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de armă fără drept și pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

Comisarul Cosmin Nicolae Militaru a lucrat, anterior, la Serviciul Logistic al IPJ, iar în 2019, a concurat, fără succes, pentru postul de șef al acestui serviciu.

Deocamdată, IPJ Gorj nu a comunicat nimic în legătură cu incidentul în care a fost implicat comisarul și nici dacă s-a dispus vreo măsură în legătură cu desfășurarea activității de către acesta pe perioada cercetărilor.

Revenim cu detalii!

UPDATE. Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu confirmă ancheta!

”În prezent se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și pentru rănirea unui patruped. Deocamdată, nu există suspect sau inculpat în cauză. La momentul la care cineva va primi calitatea de suspect sau inculpat, vă vom face cunoscut acest aspect și vă vom putea da mai multe detalii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

   

Articole asemănătoare:

2 Comentarii

  1. Daca si acum scapa acest pseudopolitist de raspunderea penala ,este clar ca ne meritam soarta! Acest jandarm,promovat politist cu „pile” grele nu-si are locul printre cei care isi fac cu cinste datoria! Trebuie urgent dezbracat de uniforma de care si-a batut,practic,joc !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *