Ultima oră

Un pacient a căzut de la etaj, după ce a confundat geamul cu uşa

Un pacient de 84 de ani a căzut de la etajul doi al spitalului din Drobeta-Turnu Severin. Bărbatul spune că nu a avut intenţia să se arunce, ci a confundat geamul cu uşa.

Din fericire, omul nu a suferit răni grave. Spitalul este în reabilitare şi, în cădere, bărbatul a rămas agăţat într-o schelă amplasată lângă peretele clădirii.

„Un pacient care se afla într-un salon, post-operator la şase zile, care prezenta o stare de agitaţie. Considerăm că a confundat uşa. Voia să iasă pe uşă, în schimb a ieşit pe geam.

Nu a căzut efectiv, ci a rămas suspendat între geam şi schelă. Pacientul este stabil şi nu pune niciun fel de problemă ca urmare a acestei căzături.

Este monitorizat şi de medicii psihiatri. A fost cumva suspendat la o distanţă de aproximativ un metru şi jumătate, între etajul doi şi etajul unu.

Medicii de gardă şi asistenţii din secţie l-au preluat imediat pentru a fi investigat şi dus în Secţia de Terapie Intensivă”, a explicat dr. Elena Bololoi, directorul medical al Spitalului Judeţean Mehedinţi, potrivit Antena 3 CNN.

Preluare: sursazilei.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button