Politică

Un primar din Gorj se laudă cu investiții de aproape 1000 de miliarde de lei vechi

Primarul comunei Padeș, Mihăiță Troacă, se laudă că, în ultimii trei ani și jumătate, a reușit să demareze și să finalizeze investiții în valoare de aproximativ 1000 de miliarde de lei vechi.

Mihăiță Troacă și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Padeș. La alegerile din 9 iunie, va candida pentru a treia oară, deși primul mandat, cel obținut în 2012, n-a fost dus la bun sfârșit din cauza unor acuzații penale.

Între timp, primarul a fost achitat. Mihăiță Troacă nu crede că-i poate pune probleme vreun contracandidat. Primarul social-democrat afirmă că se bazează pe investițiile pe care le-a realizat în acest mandat.

“Oamenii știu pe cine să aleagă. Eu nu am bătălii cu nimeni, pentru că faptele vorbesc. În 3 ani și jumătate, am investiții de aproape 1000 de miliarde în comuna Padeș, fără drumul pe care l-am obținut de la guvernul PSD, care face legătura între Herculane și Cerna Sat, care, la fel, este undeva la 1000 de miliarde. Dacă stăm și ne gândim, în nici 3 ani de mandat, pentru că un an și ceva a fost pandemie, din câte îmi amintesc, am stat în casă, eu zic că este un beneficiu foarte mare pentru comuna Padeș. Faptele vorbesc. Eu nu am contracandidați în comuna Padeș. Nu că sunt arogant, că nu vreau să fiu arogant, dar oamenii stabilesc. Orice primar vine și oricine este, trebuie să înțeleagă că primarul este supus oamenilor. Așa este primarul adevărat al oamenilor, primarul care lucrează pentru oameni, nu pentru el”, a precizat primarul. Mihăiță Troacă continuă investițiile în modernizarea infrastructurii. Și-a propus ca, în următorii 4 ani, locurile de cazare pentru turiști să crească de la 100 la 500. Edilul afirmă că, numai în acest an, bugetul pentru investiții este de circa 550 de miliarde de lei vechi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *