Dezvăluiri

Un șef din CEO cere ca DIICOT să se sesizeze legat de un lider sindical

Un șef din Complexul Energetic Oltenia cere public o anchetă din partea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Gorj să înceapă verificări ca urmare a afirmațiilor publice ale unuia dintre liderii de sindicat. Consilierul de integritate din Complexul Energetic Oltenia, Ion Rușeț, a solicitat public intervenția DIICOT, după ce liderul de sindicat Nicu Bunoaica, de la Cariera minieră Lupoaia, din zona Motru, a sunat că viața îi este pusă în pericol, fără să ofere mai multe detalii legat de acest lucru.

Ion Rușeț a precizat că este obligatoriu ca poliția și DIICOT să se sesizeze, să facă verificări dacă viața unei persoane este în pericol și să facă o investigație. Președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia nu se află la primele declarații de acest gen, fiind obișnuit să facă unele afirmații, fără ca cineva să îi solicite și dovezi.

Nicu Bunoaica este însă unul dintre viitorii pensionari de la Complexul Energetic Oltenia. Sindicalistul este între cei care au vârsta de pensionare și condițiile de vechime potrivit noii legi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *