Ultima oră

Un șofer de 19 ani a murit. Mașina lui a fost lovită de o alta în care se aflau 7 oameni

O clipă de neatenție s-a sfârșit tragic pentru un tânăr șofer de 19 ani, în Bârlad, județul Vaslui. Mașina sa a ajuns într-un sanț, după ce ar fi fost lovită de un alt vehicul în care se aflau 7 persoane.

Băiatul venise să-și ia verișoara de la banchetul de clasa a 12-a și nu s-ar fi asigurat la ieșirea din parcarea pensiunii. La fața locului au ajuns salvatorii.

Tânărul a fost scos de pompierii de la descarcerare din caroseria făcută praf. Apoi, resuscitat minute bune, însă fără succes.

„În urma accidentului au fost înregistrate nouă victime, cu vârste între 14 şi 22 de ani. Un bărbat de 19 ani, şofer, încarcerat, a fost găsit în stop cardiorespirator. A fost resuscitat fără succes, fiind ulterior declarat decedat.

O victimă de sex feminin, de 18 ani, în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral grav, a fost transportată la Spitalul Judeţean Vaslui.

Celelalte şapte victime au diverse contuzii şi fracturi, fiind stabile hemodinamic şi transportate la Spitalul Bârlad. Au intervenit trei ambulanţe ISU şi patru ambulanţe SAJ din Vaslui şi Bârlad, coordonate de doi medici”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *