Ultima oră

Un tânăr asistent medical, s-a stins din viaţă fulgerător, sub ochii soţiei și copilului

Un asistent medical din Dâmbovița a murit sub ochii familiei, la doar 30 de ani! Cu o zi înainte mersese la Urgenţe cu dureri de cap și vărsături.

Tânărul asistent medical a murit duminică. A căzut la pământ, în fața soției și a copilului. Echipajele de urgență nu au putut face nimic pentru a salva viaţa acestuia.

Cu o zi înainte, pe 30 martie, el a fost la Urgențe, în spitalul unde care lucra, după ce acuzat dureri de cap, vărsături şi ameţeli.

După investigații, a fost trimis acasă. Medicii i-au spus ca nu au depistat vreo afecțiune și l-au trimis acasă.

Reprezentanții spitalului susțin ca nici la ecografii și nici la radiografii sau analize de sânge nu ar fi fost depistată o problemă.

Tânărul a mai trăit doar 24 de ore.

Medicii legiști au făcut necropsia și au trimis probele la Institutul National Mina Minovici pentru a afla de ce a murit tânărul de numai 30 de ani. Polițiștii au deschis și ei un dosar penal, dar așteaptă răspunsul legiștilor.

Asistentul medical lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Târgoviște. În vârstă de doar 30 de ani, era căsătorit, avea un copil, iar la serviciu colegii spun că muncea mult.

Tânărul făcea parte și din cel mai mare sindicat și din județ, Sanitas. Cei din Sanitas Dâmbovița au postat un mesaj de condoleanțe pe pagina lor, când s-a aflat vestea cumplită.

„UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru LIȚESCU ROBERT GABRIEL – reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița.

Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere.

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul de condoleanţe, postat de Uniunea Judeţeană Sanitas Dâmboviţa, la aflarea tragicei veşti.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *