Ultima oră

Un tânăr din România a plecat din izolare să-și bată soacra. Vezi ce a pățit!

Bărbatul se afla în izolare la domiciliu din data de 18 martie. A părăsit locuința, nervos pe soacra lui, iar femeia a anunțat autoritățile. A fost condus într-un centru de carantină, dar a evadat și de aici. Acum este la spital.

Un bărbat de 35 de ani din Piatra Neamț a pus autoritățile pe jar.

Mai întâi a părăsit locuința unde se afla în izolare din data de 18 martie și a mers la un bar unde a băut bine.

Și-a adus aminte de o ceartă cu soacra lui și a mers întins la ea, însă femeia a anunțat la timp autoritățile și bărbatul a fost prins.

Echipajul de poliție l-a condus într-un centru de carantină, însă bărbatul nu a stat nici aici mult. A încercat să evadeze sărind de la etajul 1 al imobilului.

“Bărbatul are 35 de ani, este din Piatra-Neamţ, este de etnie romă şi se afla în autoizolare din 18 martie. A ieşit astăzi, a consumat alcool, iar pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasă pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat în mod direct autorităţile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantină. În urmă cu puţin timp, acesta s-a aruncat de la etajul întâi al centrului. Bărbatul are fractură deschisă la picior şi o stare generală bună”, se arată într-o informare a Prefecturii Neamţ.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close