EvenimentUltima oră

Un viceprimar din Gorj, suspect de braconaj, săltat de MASCAȚI!

Polițiști din cadrul Biroului, Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat, joi dimineață, percheziții  la domiciliile viceprimarului comunei Dănciulești din județul Gorj, Ion Popescu și a consilierului local Mircea Zanfira. Din primele informații , oamenii legii au ridicat o cantitate de carne de vânat și mai multe arme, iar cele două persoane suspectate de comiterea infracțiunii de braconaj au fost conduse la poliție pentru audieri.

Polițiștii din cadrul Biroului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului de Investigații Criminale și luptători S.A.S. au efectuat patru percheziții domicliare, în județele Gorj și Dolj, la trei persoane bănuite de braconaj, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

“La data de 17 iunie a.c., polițiștii au descins în trei locații din comuna Dănciulești, județul Gorj și la o locație din comuna Tălpaș, județul Dolj, la domiciliile celor trei bărbați de 42, 37 respectiv 47 de ani. În fapt, bărbații sunt bănuiți de fapte de braconaj, începând cu anul 2020, comise în fondul cinegetic din județele Vâlcea și Gorj, iar în urma perchezițiilor, cercetările au fost extinse și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor trei arme de vânătoare, dispozitive metalice folosite la confecționarea artizanală a muniției de vânătoare, zeci de cartușe de vânătoare, elemente de muniție de plastic, trofee de cervidee, crotalii, un pistol de autoapărare, precum și alte bunuri. De asemenea, polițiștii au aplicat și două sancțiuni contravenționale de 7.000 de lei” se arată într-un comunicat de presă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *