Ultima oră

UPDATE: Două femei, victimele accidentului de la Câmpu Mare. VIDEO

„In jurul orei 10:00 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de in accident rutier produs pe raza localitatii Scoarta, satul Câmpu Mare in care au fost implicate o autoutilitara si un autocamion si o autoutilitara.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 3 ambulante din cadrul Serviciului Județean de ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului, o persoana de sex feminin care era pasager in autoutilitara se afla in stare grava fiind in stare de inconstienta, iar o alta persoana de sex feminin care era conducatorul auto al autoutilitarei a suferit multiple leziuni dar era in stare de constienta cooperantă.
Femeia inconstienta a fost stabilizată de catre echipajele medicale si a fost transportată la spital, iar femeia din autoutilitara este evaluată medical in acest moment la fata locului urmand sa fie si ea transportata la spital.
Conducatorul auto al autocamionului nu a suferit leziuni”, a declarat purtătorul de cu vânt al ISU Gorj.

 

„Accidentul a avut loc între o autoutilitară condusă de o femeie în vârstă de 47 de ani din Târgu Jiu și o autocisterna condusă de un bărbat din Ploiești.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii care conducea autoutilitară și a unei pasagere, ambele fiind transportate la spital.”, a declrata purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *