Politică

Va avea majoritate PSD? Iordache: Vor avea rezultat mult sub cel pe care l-au avut, în 2020

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, este convins că PSD nu va putea face majoritate de unul singur în Consiliul Județean și Consiliul Local Târgu-Jiu după alegerile locale din 9 iunie.

Ion Iordache crede că va câștiga bătălia electorală cu actualul șef PSD al județului, Cosmin Popescu, pentru președinția Consiliului Județean Gorj. În plus, este convins că social-democrații nu vor reuși să facă majoritate simplă la județ și nici în Consiliul Local Târgu-Jiu. În opinia senatorului, PSD va obține la locale un rezultat “mult sub cel din 2020”.

“PSD speră pe 51%, dar nu vor mai avea în istoria asta recentă, așa ceva, nu se va mai întâmpla în județul nostru. Vă spun că vor avea rezultat mult sub cel pe care l-au avut, în 2020, sută la sută. În primul rând, că și organizația noastră este mult mai puternică, adică, în cel mai rău caz, vor avea mult sub. Apare și AUR, acum, deci orice ar fi este logic, nu se pune problema. Vă spun că noi, chiar dacă pe vot politic nu vom avea foarte mult, dar, oricum, vom avea peste ce a fost, în 2020, pe candidatul de președinte de consiliul județean, vom câștiga alegerile, adică eu. Știu despre ce este vorba, știu să fac o evaluare, am organizat mai multe alegeri și mi-au ieșit de fiecare data exact așa cum le-am simțit și cum le-am organizat, iar acum este vorba despre altceva. Este vorba despre nevoia oamenilor de o schimbare pe care o simt oamenii, se simte nevoia de această schimbare și, din studiile pe care le avem noi făcute, oamenii vor un om care a dovedit, care dovedește și care e empatic, care simte oamenii, care respectă oamenii”, afirmă liderul liberalilor gorjeni.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *