Politică

Va păstra Iulian Popescu postul de consilier municipal? Ce decizie a luat!

Președintele PNL Târgu-Jiu, Iulian Popescu, anunță că nu va păstra mandatul de consilier municipal obținut în urma alegerilor locale din 9 iunie.

Liberalul Iulian Popescu a pierdut alegerile locale la o diferență de 3% față de primarul PSD, Marcel Romanescu. Liderul liberalilor de la municipiu anunță că nu va păstra mandatul de consilier municipal. Iulian Popescu afirmă că vrea “să conducă opoziția în municipiul Târgu-Jiu din afara consiliului local”. Partidul Național Liberal va avea 7 consilieri locali, în mandatul 2024-2028.

“Am spus că există o echipă bună în consiliul local și consider că cel mai bine este ca să conduc opoziția în municipiul Târgu-Jiu în afara consiliului local, lucru care este ușor de realizat. Din perspectiva celorlalte planuri și a următoarelor acțiuni politice, am zis că, împreună cu întreaga conducere a partidului, să avem o discuție în una sau două săptămâni, să lăsăm lucrurile să se așeze, să gândim lucrurile la rece și să vedem ce trebuia să facem mai bine, ce putem să facem mai bine de aici înainte pentru comunitatea din Târgu-Jiu și din județul Gorj. Îi sfătuiesc pe cei 7 consilieri locali ai PNL să apere normalitatea și interesele cetățenilor municipiului Târgu-Jiu, precum și buna utilizare a banului public. Știu că este o luptă grea, pentru că, în tot ceea ce propune primarul Romanescu, încearcă să eludeze mecanismele corecte a utilizării banilor publici și trebuie să fie atenți, tot timpul, „cu arma la picior, cum s-ar zice”, dar am toată încrederea în colegii mei că-și vor da silința și priceperea pentru a păstra și a proteja interesele cetățenilor municipiului Târgu-Jiu”, a precizat președintele PNL Târgu-Jiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *