Ultima oră

Val de aer cald peste România! Prognoza METEO 20 octombrie 2020

Meteorologii anunță o creștere semnificativă a temperaturilor, spre sfârșitul săptămânii acestea ajungând chiar până la 24-25 de grade Celsius. Și asta datorită unui val de aer cald care a pătruns deja pe teritoriul țării noastre.

Prognoza METEO 20 octombrie 2020. Vremea în țară

În această dimineață, cerul prezintã nebulozitate joasã şi izolat ceaţã, parţial în centrul şi sud-estul ţãrii, precum şi în extremitatea de nord a teritoriului şi este mai mult senin în rest. Vântul suflã slab şi moderat. Temperatura aerului la ora 08 avea valori cuprinse între -4 grade la Sibiu şi 14 grade la Constanţa-dig. Local se semnaleazã brumã în depresiuni şi în zona deluroasã, dar pe arii restrânse şi în vest, sud-vest, centru şi nord-est.

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasã şi apropiatã de normalul termic în cea mai mare parte a ţãrii, însã dimineaţa va fi mai rece decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va fi variabil spre senin, dar în zonele joase, mai ales la începutul intervalului, pe arii restrânse va fi nebulozitate joasã şi izolat ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 17 grade.

Prognoza METEO 20 octombrie 2020. Vremea în Capitală

La această oră, cerul este senin, vântul suflã slab, iar la ora 08 se înregistrau 3 grade la Bãneasa, 4 grade la Filaret şi 5 grade la Afumaţi.

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasã dar rece dimineaţa. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade.

sursa: antena3.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *