Politică

Vede “frustrați” pe lista PNL de consilieri locali. Romanescu: Lista e groaznică!

Primarul PSD al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, afirmă că pe lista Partidului Național Liberal pentru consiliul local se regăsesc o mare parte dintre “frustrații” perioadei sale de 7 ani de conducere a primăriei.

Marcel Romanescu susține că pe lista PNL pentru Consiliul Local Târgu-Jiu se regăsesc inclusiv “țepari imobiliari”. În plus, edilul social-democrat afirmă că sunt și oameni care voiau să fie angajați în primărie fără concurs, dar și persoane care au construit fără autorizație. În opinia lui Marcel Romanescu, lista PNL este “groaznică”.

“Uitați-vă pe acea listă, e groaznică. Acolo, găsim o mare parte dintre frustrații perioadei mele a celor 7 ani. Oameni care nu și-au găsit, la un moment dat, rezolvarea unor probleme pe care dumnealor considerau că pot să le rezolve, încălcând legea, țeparii imobiliari. Duceți-vă pe prelungirea Panduri și o să vă spună oamenii de acolo cine e țeparul imobiliar numărul 1, duceți-vă în Narcise. Vă aduceți aminte, în 2020, în campanie și, ulterior, protest, acum un an, al oamenilor în fața primăriei, nu eu le-am vândut terenurile. Ăia care le-au vândut terenurile, astăzi, sunt pe lista PNL și au intrat în consiliu, ei sau membrii lor de familie. Oamenii respectivi știu cine i-a țăpit și cine le-a promis că le introduce utilități, că terenul e intravilan, dar era extravilan și cu acei oameni, poate, am câștigat aceste alegeri, pentru că, din momentul în care i-au văzut pe liste, au zis: “Bă, fraților, voi ce vreți, vreți să vă puneți o marionetă în primăria municipiului Târgu-Jiu pe care s-o puteți conduce”? Asta voiau. Este inadmisibil. Am văzut pe liste oameni care au venit să-i angajez, dar nu voiau concurs. Și le-am spus: “Dragilor, organizez în fiecare săptămână concursuri, mai ales în trecut, că, acum, sunt blocate, vă prezentați la concurs”. Și au zis că nu vor, că vor doar cu interviu. Dacă legea se modifică și acceptă interviul, te angajez, dacă ești pregătit. Oameni care, în momentul în care au încălcat legea, n-au înțeles că trebuie s-o respecte, care n-au respectat autorizații de construcție sau care au construit fără autorizație de construcție, astăzi, sunt pe lista lor de consilieri”, a conchis edilul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *