Eveniment

Verdictul medicilor legiști în cazul morții tinerei de 22 de ani din Târgu Jiu! Familia este ȘOCATĂ!

Tânăra Adelina Lungu în vârstă de doar 22 de ani a fost găsită de familie, fără suflare, luni dimineață. Tânăra absolvise cursurile Colegiului Național „ Spiru Haret” din Târgu Jiu și era studentă în cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Rudele tinerei decedate susțin că aceasta a ajuns acasă în urmă cu câteva zile și acuza dureri abdominale. A mers la medic unde i-a fost recomandată o endoscopie digestivă în urma căreia a primit diagnosticul de gastrită. Tânăra a primit tratament însă din păcate luni dimineață familia a găsit-o fără suflare. Familia a rămas șocată atunci când medicul legist care a realizat autopsia a stabilit că decesul a survenit în urma unui infarct. Rudele spun că tânăra nu a avut niciodată probleme de sănătate.

Rudele și prietenii au publicat zeci de mesaje de condoleanțe pe conturile de Facebook: „Nepoata mea cuminte și frumoasă vei rămâne veșnic în gândul și sufletele noastre”, „Condoleanțe și putere familie să poată trece mai ușor peste asemenea pierdere…păcat de acest suflet tânăr”, „Dumnezeu sa te odihnească în liniște și pace copil frumos și bun. Drum lin..” sunt doar câteva din mesajele postate pe site-ul de socializare.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button